Ghid Pas cu Pas: Castiga bani cu Fiverr


          In acest ghid iti voi arata pas cu pas cum poti castiga bani cu Fiver.Am scris acest articol deaorece stiu ca sunt foarte multi oameni care doresc afle o modalitate reala prin care poti castiga bani online,eu insumi fiind unul din ei.
    In acest articol o sa discutam despre urmatoarele etape pe care trebuie sa le parcurgem pentru a incepe sa folosim cu spor Fiverr.
    - Ce este Fiverr?
    - Cum iti faci cont pe Fiverr?
    - Cum alegi ce serviciu sa vinzi pe Fiver?
    - Cum sa primesti comenzi?
    Acum ca am enumerat cei 4 pasi sa incepem sa ii explicam pe fiecare in parte.

Ce este Fiverr?
    Fiver este un site de Freelancing unde intalnim persoane ce doresc sa vanda un anumit serviciu/servicii si persoane ce doresc sa cumpere aceste servicii.E un site excelent daca doresti sa castigi bani online deoarece genereaza foarte mult trafic si nu e nevoie ca tu sa te ingrijorezi in privinta acestui aspect.  
    Pe Fiverr poti sa incepi prin ati vinde serviciile incepand de la pretul de 5$,bine-nteles ca poti sa iti vinzi serviciile si la un pret mai mare insa pentru inceput trebuie sa indeplinesti cateva comenzi si sa ai review-uri bune pentru a atrage si alti clienti.
    Serviciile pe care le oferi pe Fiver se numesc "Gig-uri",si poti avea mai multe gig-uri,daca stii sa faci rapoarte in exel,sa faci webdesign sau sa traduci diferite texte poti sa postezi toate aceste servicii pe care doresti sa le vinzi pe Fiverr.
 Cum iti faci cont pe Fiverr?
    Pentru a te inregistra pe Fiverr trebuie sa accesezi pagina lor, poti face asta accesand link-ul de aici.
    Dupa ce ati facut acest lucru da-ti click pe "Join" si se va deschide aceasta fereastra.


     Va puteti inregistra pe Fiverr cu adresa de email,contul de Google sau Facebook,apoi iti alegi un username si o parola.
     Dupa completarea campurilor libere Fiverr iti va trimite un email pentru ati activa contul,accesezi link-ul din mail-ul primit si esti oficial inscris pe Fiverr.
Cum alegi ce serviciu sa vinzi pe Fiverr?
     Pentru inceput poti incepe prin a arunca o privire pe bara cu serviciile ordonate pe categorii care se vand pe Fiverr.Deschide fiecare optiune in parte si citeste subcategoriile sa fii sigur ca nu ai omis nimic la care e posibil sa te pricepi si sa poti vinde si tu la randul tau.Dupa ce te-ai hotarat ce anume vrei sa vinzi poti incepe sa-ti creezi primul gig.
Cum sa creezi un gig?
     In partea dreapta sus a site-ului aveti butonul "Start Selling",click pe acest buton si apoi click pe "Become a seller", completati campurile cu informatiile solicitate,va puteti inspira de la persoane care vand aceleasi lucruri ca voi in ceea ce priveste descrierea serviciului oferit.
     Cum esti la inceput iti recomand sa incepi cu tarife de doar 5$ pentru a atrage primele comenzi si review-uri,cumparatori se uita in primul rand la review-urile tale si la numarul comenzilor indeplinite.
     Iti poti prezenta gig-ul prin imagini atragatoare sau video-uri ,statistic vorbind video-urile de prezentare au o mai mare influenta asupra cumparatorilor.
     Dupa ce ai completat toate aceste task-uri este timpul sa iti publici gig-ul.

     Urmatorul pas si foarte important este sa va completati profilul,cu experienta pe care o aveti in domeniu si informatii despre voi.De asemenea este indicat sa atasati si o poza pentru ca in acest fel prezentati credibilitate,lucru foarte important daca doriti sa primiti comenzi.
Cum sa primesti comenzi?
     Cea mai dificila perioada este pana primesti prima comanda si primul review apoi sansele tale in a fi contactat pentru job-uri vor creste foarte mult.
     O strategie pe care eu personal o folosesc si da rezultate pentru atragerea de clienti este de a imi modifica gig-urile zilnic,nu trebuie sa faci mari modificari,poti adauga sau modifica mici detalii gig-ului si in acest fel va ajunge in top al rezultatelor cand cineva cauta un serviciu pe care il oferi si tu.
     O alta modalitate este sa iti faci publice gig-urile pe retelele de socializare,Fiverr permite aceasta actiune,asa ca daca ai cont pe Facebook,Instagram,Twitter,nu te sfii sa dai un share.

Sper ca ti-am fost de ajutor! 

 

Comentarii

  1. Nu se poate ajunge la evaziune fiscala din cauza vanzarilor pe fiverr ? Daca nu se anunta veniturile ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se poate ajunge la evaziune fiscala daca nu se declara veniturile de pe fiverr ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu se poate ajunge la evaziune fiscala daca nu se declara veniturile de pe fiverr ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Parta cu evaziuea fiscala si declarerea veniturilor ma intereseaza si pe mine. Ma gandesc ca trebuie sa fi macar pfa pt a-ti declara veniturile

    RăspundețiȘtergere
  5. Partea cu evaziunea fiscala ma intereseaza si pe mine. Ma gandesc ca ar trebui sa fi macar pfa pentru a-ti declara veniturile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Partea cu evaziunea fiscala ma intereseaza si pe mine. Ma gandesc ca ar trebui sa fi macar pfa pentru a-ti declara veniturile.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum sa scrii si sa vinzi un eBook

Ghete De Iarna 2018 Reduse - Review